Hotel Diana*** din Geoagiu Bai - Cazare

Politica de confidentialitate

Introducere
Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o sa-ti explicam in detaliu, in randurile care urmeaza, ce date colectam de la tine, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale in acest context.
E important de spus la ce ne referim cand folosim expresia DATE PERSONALE orice data despre o persoana fizica, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obtinute prin cookie-uri.
Legat de ACORD, in contextul colectarii si folosirii datelor tale, am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa ne poti oferi acest acord in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima ta interactiune cu acest site.

Confidentialitatea datelor
Datele personale ale clientilor vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile solicitate sunt necesare pentru realizarea programarii prin intermediul acestui site.

Protectia datelor tale
Scopul nostru, in ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experienta personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook, Mail Chimp si Google).

Concluzie
Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(a).

Partajarea datelor personale
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt suntem noi si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

Drepturile tale in contextul datelor
Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.
Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii. Pentru orice intrebari in acest context, te rugam sa ne trimiti un email accesand aceasta pagina

Consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Imi ofer consimtamantul in mod expres, liber, neechivoc si in deplina cunostinta de cauza pentru utilizarea datelor mele personale in urmatoarele scopuri: introducerea datelor mele personale in baza de date proprie, in scopul realizarii programarii online.
tel: 0254-249.176 ; 0720-440.443; 0722-478.299
fax: 0372 870 735
contact@hotel-diana.ro